Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Alcohol bestellen Groningen

Een alcoholische versnapering

Wijn is fijn zeggen ze toch altijd? Dat vinden wij ook, daarom kun je bij ons verschillende wijnen bestellen bij een echte slijterij. Naast een echte slijterij hebben wij ook meerdere restaurants aangesloten die alcoholische versnaperingen verkopen. Naast wijn kun je ook bepaalde speciale biertjes bij één van de aangesloten restaurants bestellen.

Bezorgen op de fiets

Alles wat jij besteld op FoodDrop, wordt per fiets bij jou thuis of op locatie bezorgt. Zeer goed voor het milieu en ook voor onze Dropper natuurlijk. Die kan direct aan zijn of haar conditie werken. Daarnaast kunnen wij in een stad zoals Groningen snel manoeuvreren op de fiets in plaats van met een scooter of auto. 

Snel en veilig bestellen

Je kunt bij ons betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer wij jouw order ontvangen hebben, streven we ernaar dat jouw order binnen 45 minuten geleverd wordt. Wil je liever een vaste tijd instellen waarop wij jouw order leveren? Dat kan! Kies gemakkelijk een dag en tijdstip waarop jij wilt dat wij jouw order leveren en wij zorgen dat jouw order dan bezorgd wordt.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.