Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Oosters eten bestellen Groningen

Oosters eten

Als we het hebben over Oosters eten bedoelen we de keuken van het verre Oosten. Hier hebben veel verschillende culturen ervoor gezorgd dat er een grote verscheidenheid aan eten ontstaan is. Wat kenmerkend is aan de Oosterse keuken is het veelvoudig gebruik van kruiden, wat een genot is voor je smaakpapillen. Heb je ook zin gekregen in Oosters eten? Bekijk dan snel de website om jouw Oosters eten te bestellen. Op de website heb je keuze uit verschillende restaurants die Oosters eten bereiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een Middle East Tapas bar. Hier bereiden ze diverse kleine hapjes genaamd Mezza, dit is het Oosters woord voor Tapas. Veel gebruikte ingrediënten zijn olijfolie, citroen, kikkererwten en knoflook. Naast hapjes met vlees, zijn er ook verschillende hapjes vegetarisch. Denk hierbij aan Falafel, gemaakt van gemalen kikkererwten.

Oosters eten op de fiets thuisbezorgd

Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst gaan wij voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling goed aankomt bij het desbetreffende restaurant, zodat het restaurant je eten kan bereiden. Vervolgens wordt één van onze Droppers op pad gestuurd om jouw eten op te halen en veilig te bezorgen bij jou thuis of op locatie. 

Snel en veilig bestellen

Je kunt bij ons betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer wij jouw order ontvangen hebben, streven we ernaar dat jouw order binnen 45 minuten geleverd wordt. Wil je liever een vaste tijd instellen waarop wij jouw order leveren? Dat kan! Kies gemakkelijk een dag en tijdstip waarop jij wilt dat wij jouw order leveren en wij zorgen dat jouw order dan bezorgd wordt.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.