Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Pannenkoeken bestellen Groningen

Pannenkoeken

De Pannenkoek is al duizenden jaren oud. De originele pannenkoek is zeer gemakkelijk te breiden, namelijk met melk, meel en eieren. Dit gerecht is ook overal ter wereld bekend, weliswaar niet allemaal met dezelfde structuur of dikte, maar wel het idee van de pannenkoek. Door de jaren heen zijn er steeds meer mogelijkheden gevonden om een pannenkoek te bereiden, waardoor er veel verschillende soorten pannenkoeken zijn. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit hartige pannenkoeken of zoete pannenkoeken en hierin zijn vele combinaties gemaakt van producten. 

Jouw pannenkoek op de fiets thuisbezorgd

Ben jij al benieuwd naar alle combinaties die gemaakt kunnen worden met als basis ingrediënt pannenkoek? Kijk dan snel op onze website. Wij werken samen met 't Pannekoekschip. Hier hebben ze een ruime keuze aan pannenkoeken, dus voor ieder wat wils. Je pannenkoek zal per fiets door één van onze Droppers bij jou thuis of op locatie geleverd worden. Wij zijn ons meer dan bewust van de klimaatveranderingen en om een positieve bijdrage te leveren om de klimaatveranderingen te verminderen doen wij alles op de fiets. 

Snel en veilig bestellen

Als je je gewenste pannenkoek gevonden hebt en wilt gaan bestellen dan kun je bij ons veilig online betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer wij jouw order ontvangen hebben, streven we ernaar dat jouw order binnen 45 minuten geleverd wordt. Wil je liever een vaste tijd instellen waarop wij jouw order leveren? Dat kan! Kies gemakkelijk een dag en tijdstip waarop jij wilt dat wij jouw order leveren en wij zorgen dat jouw order dan bezorgd wordt.Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.