Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Poke bowls bestellen Groningen

Wat is een poke bowl?

De Poke Bowl is super populair! Het is overgewaaid uit Hawaii. Een poke bowl bestaat uit een combinatie van verschillende vissoorten (sushi) en groente, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor vlees of vegetarisch. Je kunt bij ons je eigen poke bowl samenstellen en dus helemaal aanpassen naar wat jij lekker vindt!

Poke bowl op de fiets bezorgd

Heb je zin gekregen in zo'n populaire poke bowl? Wij bezorgen de poke bowls altijd op de fiets. Beter voor het eten, voor het milieu en natuurlijk ook voor onze bezorgers. Op de fiets manoeuvreren we het snelst door Groningen om jouw eten zo goed en snel mogelijk thuis te kunnen bezorgen. Dus wil je zo'n poke bowl bestellen? Bestel dan via FoodDrop en wij bezorgen jouw order op de fiets.

Snel en veilig bestellen

Als je jouw poke bowl hebt samengesteld en wilt gaan bestellen dan kun je bij ons veilig online betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer wij jouw order ontvangen hebben, streven we ernaar dat jouw order binnen 45 minuten geleverd wordt. Wil je liever een vaste tijd instellen waarop wij jouw order leveren? Dat kan! Kies gemakkelijk een dag en tijdstip waarop jij wilt dat wij jouw order leveren en wij zorgen dat jouw order dan bezorgd wordt.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.