Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Smoothies bestellen Groningen

Smoothies

Smoothies zijn enorm populair, lekker en ook nog eens gezond. Wat wil je nog meer? Bekijk op onze website de smoothies die aangeboden worden door de verschillende restaurants. Er zijn heerlijke combinaties van verschillende soorten fruit gemaakt met of zonder melkproducten. 

Je smoothie op de fiets bezorgd

Heb je zin gekregen in één van de populaire smoothies? Wij bezorgen de smoothies altijd op de fiets. Beter voor het eten, voor het milieu en natuurlijk ook voor onze bezorgers. Op de fiets manoeuvreren we het snelst door Groningen om jouw eten zo goed en snel mogelijk thuis te kunnen bezorgen. Dus wil je één van de smoothies proberen? Bestel dan via FoodDrop en wij bezorgen jouw order op de fiets.

Snel en veilig bestellen

Als je je smoothie hebt gekozen en wilt gaan bestellen dan kun je bij ons veilig online betalen met iDeal, PayPal en creditcard. Wanneer wij jouw order ontvangen hebben, streven we ernaar dat jouw order binnen 45 minuten geleverd wordt. Wil je liever een vaste tijd instellen waarop wij jouw order leveren? Dat kan! Kies gemakkelijk een dag en tijdstip waarop jij wilt dat wij jouw order leveren en wij zorgen dat jouw order dan bezorgd wordt.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.