Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Catering in Groningen laten verzorgen? FoodDrop!

Catering in Groningen

Heb je een feestje, borrel, trouwerij of ander evenement? Bestel dan je catering bij één van onze aangesloten restaurants. 

Lekker eten, goed bezorgd

Stress voor het organiseren van de catering voor een evenement, vergadering of iets anders? Maak het jezelf gemakkelijk en trakteer je gasten op een overheerlijke lunch of maaltijd door bij één van onze aangesloten restaurants te bestellen. Er zijn zelfs restaurant bij ons aangesloten die gespecialiseerd zijn in catering.  Wanneer je bij ons besteld springt een van onze Droppers op de fiets om jouw eten op te halen en streven wij ernaar om binnen 45 minuten na bestellen te bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op een later, zelf gekozen moment, te laten bezorgen.

Kwaliteit voorop

FoodDrop werkt alleen samen met kwaliteitsrestaurants die dag in dag uit bezig zijn om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. We bezorgen dus niet zomaar voor een restaurant. Voordat we met een restaurant of lunchroom samen gaan werken doe we eerst een kwaliteitscheck om zeker te weten dat de kwaliteit van de gerechten goed genoeg is. Zo weten we zeker dat we elke dag weer lekker eten bij onze klanten thuis of op locatie kunnen bezorgen.

Sneller dan snel

Ons doel is om jouw bestelling altijd binnen 45 minuten te bezorgen op de door jouw gekozen locatie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een algoritme geschreven dat op een zo efficiënt mogelijke wijze bestellingen doorgeeft aan restaurants en onze Droppers aanstuurt om bestelling zo snel en goed mogelijk te bezorgen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een tijd kiezen tussen 11:00 uur en 21:00 om je eten te laten bezorgen.

Makkelijk en veilig bestellen

Via FoodDrop kun je eten binnen no-time bestellen. Vul je postcode in, kies een van jouw favoriete restaurants en zoek een lekker gerecht waar je zin in hebt. Betalen doe je makkelijk en veilig via Ideal, PayPal of creditcard. Makkelijker kan niet! 

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.