Vragen?Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

We bezorgen elke dag van 11:00 uur ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds in Groningen, zelfs als het regent, sneeuwt of vriest. ;). Feestdagen uitgezonderd.

Hoe snel bezorgen jullie mijn bestelling?

Zo snel mogelijk tenzij anders aangegeven. We streven er naar om jouw bestelling altijd binnen 45 minuten bij jou thuis of op locatie te bezorgen.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om telefonisch te bestellen omdat we niet met contanten werken. Bestel dus via fooddrop.nl bij jouw favoriete restaurant en betaal via iDeal, PayPal, creditcard of Bitcoins

Hoe kan ik betalen?

Betalen doe je bij ons via iDeal, PayPal, creditcard of Bitcoins.

Hoe vervoeren jullie mijn bestelling?

Bij FoodDrop doen we alles op de fiets, beter voor het milieu, onze droppers en jouw order.

Waarom doen jullie alles op de fiets?

Groningen is fietsstad nummer 1 en daar zijn we trots op, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om alles op de fiets te doen want zo zijn we vaak sneller dan met de auto of op de scooter. Daarnaast is fietsen een stuk beter voor het milieu en voor de conditie van onze droppers.

Doen jullie aan een minimaal orderbedrag?

We werken niet met een minimum orderbedrag want we vinden dat je ook een simpel broodje moet kunnen laten bezorgen. Wél vragen we een kleine toeslag onder een bepaald bedrag.

Kan ik mijn allergieën opgeven?

Ja! Wanneer je ergens allergisch voor bent kun je dat aangeven in de ‘comment’ tijden het plaatsen van jouw bestelling.

Wat te doen als er iets misgaat?

Mist er iets in jouw ontvangen bestelling of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Je kunt ons bellen op +31 (0)85 01 60 466 of mailen naar info@fooddrop.nl.

Voor Restaurants

Hoe meld ik me aan als restaurant?

Wil je weten wat FoodDrop voor jouw restaurant kan betekenen? Neem dan contact met ons op door een e-mail met jouw vraag naar info@fooddrop.nl te sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Voor FoodDroppers

Hoe word ik FoodDropper?

Hou jij ook zo van fietsen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Word dan FoodDropper! Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar info@fooddrop.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klantenservice

Heb je vragen over jouw bestelling? We helpen je graag.

info@fooddrop.nl
085 01 60 466
Adres Helperpark 276
9723 ZA Groningen
IBAN NL53 RABO 0314 2515 53
BIC RABONL2U
KvK 67324665
BTW NL856932358B01

Voor Restaurants

Wil je weten wat FoodDrop voor jouw restaurant kan betekenen? Neem dan contact met ons op door een e-mail met jouw vraag naar info@fooddrop.nl te sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.