Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

Let op! Het is momenteel druk. De bezorgtijd kan langer zijn dan 45 minuten.
radijs

Eten bezorgen Groningen

Eten laten bezorgen in Groningen? Laat dat doen door FoodDrop. Een uniek concept waarbij je eten met een fiets wordt gedropt op de locatie van jouw keuze. Of je nu in Groningen in het gras van Noorderplantsoen ligt, op de grote markt staat te wachten of in de UB zit: wij weten jou te vinden voor het bezorgen van jouw eten.

Gezond eten laten bezorgen

Wij bieden naast heerlijke wereldburgers en Griekse maaltijden ook gezonde alternatieven. Geen zin in de standaard pizza, patat of kebab? Restaurants die bij ons aangesloten zijn hebben ge-zonde maaltijden in hun assortiment zoals speltwraps, pompoensalade maar ook ovenschotels en paella. Handig voor momenten dat koken je even niet uit komt en je toch gezond wilt eten. Nooit meer verplichte ongezonde maaltijden; gewoon bewust eten zonder te koken en zonder een duur abonnement af te sluiten.

Fietsend door Groningen

Onze gezonde maaltijd bezorgen wij lekker Hollands gewoon met de fiets. Zo blijven wij zelf ook gezond en milieuvriendelijk bezig. Dat vinden wij namelijk belangrijk. Het eten bezorgen wij binnen 20 minuten op een locatie naar keuze in Groningen, of op een moment wanneer het jou uitkomt. Je kunt dus ook in de middag al aangeven dat je eten wil laten bezorgen om bijvoorbeeld 18:00.

Bestellen, bezorgen, eten

Bestellen is een fluitje van een cent. Vul je postcode bovenin in en je krijgt een overzicht van de restaurants die bij ons zijn aangesloten. Kies jouw maaltijd, stop hem in je winkelwagentje, reken af en klaar. Wij stappen vervolgens op onze fiets en zorgen ervoor dat de maaltijd op de door jou aangegeven tijd aankomt. Je locatie geef je op bij je bestelling. Dit hoeft dus niet eens per se bij jou thuis te zijn. Na aankomst kun jij lekker genieten van jouw (gezonde) maaltijd.

radijs

Kom je ons team versterken?

Word Dropper

Op zoek naar een bijbaan waar je fit van wordt?

Solliciteer

Word Partner

Jouw restaurant aansluiten?

Meld aan
FoodDrop