Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

radijs

Gezond eten bestellen Groningen

Wil je gezond eten bestellen in Groningen? Dan zit je bij FoodDrop helemaal goed. Wij bezorgen namelijk op de fiets gezonde, maar ook de iets minder gezonde, maaltijden in de mooie stad Gro-ningen. Geen zin in pizza of kebab en op zoek naar iets gezonder? Zoek niet verder!

Makkelijk gezond eten bestellen

Waar je bij onze concurrenten vaak alleen maar ongezonde gerechten kunt bestellen, bieden wij je graag een fijn alternatief. Je kunt bij ons namelijk gewoon kiezen wat je wilt: wil je liever iets ge-zonds kan dat, maar ook iets minder gezonds is bij ons gewoon te bestellen. Zo kun je bewust blijven eten, zonder te hoeven koken.

Restaurants aangesloten in Groningen

De restaurants die bij ons aangesloten zijn verschillen van hamburgerrestaurant tot aan vegan-istische en biologische restaurants. Wil je stamppot eten? Dan kan dat. Maar een BBQ drop is ook gewoon mogelijk. Gezond eten bestellen is erg makkelijk. Of je nu op zoek bent naar een lekkere bite of naar een gezondere avondmaaltijd: wij bezorgen het sowieso binnen 20 minuten.

Bestellen = easy peasy

Eten bestellen is bij ons heel erg makkelijk. Je vult je postcode in en ziet de restaurants waar je een order of een pre-order kunt plaatsen. Vervolgens stop je het gerecht wat jou lekker lijkt in je winkelwagentje, rekent het af en klaar is kees. Momenteel bezorgen wij alleen nog maar in Gro-ningen.

Op de fiets door Groningen

Als je iets te eten bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat je bestelling binnen 20 minuten bij jou wordt gedropt. Of je nu thuis bent, aan het Hoornsmeer zit of in het gras van het Noorderplantsoen ligt; het maakt ons niet uit waar we heen moeten. We bezorgen alles met de fiets. Zo blijven we mi-lieuvriendelijk en gezond. Wil je gezond eten bestellen in Groningen? Dan ben je bij FoodDrop dus aan het juiste adres. FoodDrop: het gezonde alternatief voor jouw bezorgmaaltijd.

radijs

Kom je ons team versterken?

Word Dropper

Op zoek naar een bijbaan waar je fit van wordt?

Solliciteer

Word Partner

Jouw restaurant aansluiten?

Meld aan
FoodDrop