Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Lekker eten bestellen Groningen

Lekker eten bestellen Groningen

Heb je zin om lekker eten te bestellen in Groningen? Bestel dan via FoodDrop. Via ons kun je het lekkerste eten van Groningen ook thuis bezorgd krijgen. Dus heb je geen zin om te koken omdat je het te druk hebt of omdat je moe bent? Bestel dan bijvoorbeeld pizza, salade, burger, lunch, Thais, Grieks of culinair bij FoodDrop.

Lekker eten, goed bezorgd

Soms schiet koken er in een druk studie- en werkleven wel eens bij in. Toch is het belangrijk om goed, gezond en lekker te eten en goed voor jezelf te blijven zorgen. Wij helpen je om ook op hectische dagen je gezonde levenspatroon vast te kunnen houden. Wanneer je bij ons besteld springt een van onze FoodDroppers op de fiets om jouw eten op te halen en streven we ernaar om binnen 45 minuten na bestellen te bezorgen. Jouw lekkere eten wordt dus ook nog eens op een gezonde en natuurvriendelijke manier bezorgd.

Kwaliteit voorop

FoodDrop werkt alleen samen met kwaliteitsrestaurants die dag in dag uit bezig zijn om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. We bezorgen dus niet zomaar voor een restaurant. Voordat we met een restaurant of lunchroom samen gaan werken doen we eerst een kwaliteitscheck om zeker te weten dat de kwaliteit van de gerechten goed genoeg is. Zo weten we zeker dat we elke dag weer lekker eten bij onze klanten thuis of op locatie kunnen bezorgen.

Sneller dan snel

Wachten is nooit leuk, vooral niet als je honger hebt. Ons doel is dan ook om jouw bestelling altijd binnen 45 minuten te bezorgen op de door jouw gekozen locatie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een algoritme geschreven dat op een zo efficiënt mogelijke wijze bestellingen doorgeeft aan restaurants en onze FoodDroppers aanstuurt om bestelling zo snel en goed mogelijk te bezorgen.

Makkelijk en veilig bestellen

Via FoodDrop kun je eten binnen no-time bestellen. Vul je postcode in, kies een van jouw favoriete restaurants en zoek een lekker gerecht waar je zin in hebt. Betalen doe je makkelijk en veilig via Ideal, PayPal of creditcard. Makkelijker kan niet! Je kunt ervoor kiezen om zo snel mogelijk eten te bestellen of kies een later moment waarop wij jouw maaltijd moeten bezorgen.

 


Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.