Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Burger bestellen Groningen

Burger bestellen Groningen

Zin in een lekkere burger en geen zin om te koken? Burgers bestellen doe je via FoodDrop! Het bakken van de perfecte hamburger is een hele uitdaging, daarom werken we alleen samen met de beste burgerbakkers van de stad Groningen om zo de lekkerste burgers op locatie of thuis te kunnen bezorgen.

De lekkerste burgers worden bezorgd op de fiets

Lekker zo'n sappige, dikke hamburger. Nog lekkerder worden de burgers als ze goed bezorgd worden. Daarom bezorgen wij al onze bestellingen op de fiets, zo blijven de burgers tijdens het transport zo stabiel mogelijk en daarnaast is bezorgen op de fiets natuurlijk beter voor onze bezorgers en het milieu.

Jouw burger super snel thuis bezorgd

Wachten als je honger hebt is natuurlijk not done! Daarom proberen wij altijd binnen 45 minuten thuis of op locatie te bezorgen. Zo hoeven onze klanten nooit te lang op hun eten te wachten en zorgen we er tegelijkertijd voor dat de kwaliteit van jouw order zo goed mogelijk blijft.

Sappige burgers veilig bestellen via FoodDrop

Voor veel mensen is er niets lekkerder dan een lekkere, goed belegde, burger. Om te zorgen dat je jouw bestelling bij FoodDrop zo snel mogelijk in huis krijgt hebben we ons bestelproces zo geoptimaliseerd dat je binnen no-time kunt bestellen en veilig kunt betalen via iDeal, PayPal of Creditcard.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.