Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Chinees bestellen Groningen

Chinees bestellen Groningen

Heb je zin in een lekkere Chinese maaltijd, maar geen zin om zelf te koken? Bestel dan Chinees via FoodDrop.nl. Chinese gerechten zijn heel populair om te laten bezorgen en dat is natuurlijk niet zonder reden! De Chinese keuken kent een grote variatie aan gerechten. Bestel bijvoorbeeld de lekkerste Tjap Tjoi, Ko Yo Luk, Babi Pangang of Daging Smoor online via FoodDrop bij een van onze restaurants in Groningen.

Chinees eten Thuisbezorgd

Je hebt zin in een lekkere en gezonde Chinese maaltijd en geen tijd om boodschappen te doen en te koken? No worries, bij FoodDrop vind je een ruime keuze aan Chinese restaurants die graag een lekkere maaltijd voor je bereiden waarna een van onze Droppers het eten in Groningen ophaalt en bij jou thuis of op locatie bezorgd. Je kunt dus gewoon lekker op de bank blijven liggen of in het park blijven hangen en wij doen de rest!

Op de fiets Chinees laten bezorgen

Bij FoodDrop bezorgen we al ons eten op de fiets! Beter voor het eten, de gezondheid van onze bezorgers en vooral het milieu. Dus wil je Chinees eten bestellen en het op een goede en gezonde manier laten bezorgen? Bestel dan bij FoodDrop. We zijn non-stop bezig om het lekkerste eten van Groningen nu ook bij jou thuis te kunnen bezorgen en daarbij vergeten we het milieu zeker niet want wat is er immers gezonder dat gezond eten op de fiets thuis te bezorgen?

Snel Chinees bezorgd

Je hebt nu honger en geen zin om te wachten? Dan zit je bij FoodDrop goed! Wij vinden snelheid en kwaliteit het allerbelangrijkste, dus wil je snel je eten laten bezorgen? Bestel dan via FoodDrop en wij bezorgen je eten binnen 45 minuten bij je thuis. Het is heel makkelijk: je vult je postcode in, kiest een restaurant en je lievelingsproducten, betaald veilig via iDeal, PayPal of  Creditcard en wij springen op de fiets om je eten op te halen.

 

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.