Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Kip bestellen Groningen

Kip bestellen Groningen

Heb je zin in een lekkere gebraden, gebakken of gegrilde kip? Kip bestellen doe je via FoodDrop. Het bakken van een lekker stukje malse kip is een hele kunst! Niet te lang, niet te kort maar precies lang genoeg moet een perfecte kipfilet gebakken worden. Laat de beste chefs van Groningen, bijvoorbeeld Chef Piri Piri of Freakin about Chicken, jouw kip bereiden en wij pikken hem zo snel mogelijk voor je op.

Malse kip thuisbezorgd

Heb je ook wel eens geen zin of tijd om te koken maar toch zin in een lekkere maaltijd? Bestel dan eens een lekkere gebraden of gebakken kip via FoodDrop. Kip bevat veel eiwitten en is dus goed voor de opbouw en het onderhoud van je spieren, daarnaast is kip licht verteerbaar en dus een goede aanvulling op een gebalanceerd dieet.

Kip op de fiets laten bezorgen

Naast dat kip een gezonde keuze is wordt kip bestellen natuurlijk nog lekkerder als jouw maaltijd met kip erin goed bezorgd wordt. Daarom bezorgen we bij FoodDrop al onze bestellingen op de fiets, beter voor het milieu, jouw bestelling en onze bezorger. Jammie!

Snel kip bestellen

Als je zin hebt om gezond eten te bestellen en een lekkere maaltijd met kip erin, bijvoorbeeld een salade met kip, kipsticks, drumsticks, kipkluifjes, kipfilet of kipnuggets, hebt gevonden om thuis te laten bezorgen dan kun je bij FoodDrop heel gemakkelijk en veilig betalen en bestellen. Binnen nog geen 5 klikken bevestig je jouw order bij FoodDrop. Betalen doe je makkelijk en snel via PayPal, creditcard, Bitcoins of iDeal. Wanneer wij jouw order ontvangen pikken we jouw order binnen no-time bij het door jou gekozen restaurant op om hem binnen 45 minuten thuis of op locatie te bezorgen.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.