Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Pizza bestellen Groningen

Pizza bestellen Groningen

Zin in een lekkere Pizza? Pizza bestellen in Groningen doe je via FoodDrop! Wij werken samen met de beste pizzabakkers uit het mooie Groningen om de lekkerste traditionele pizza's bij jou thuis of op locatie te kunnen bezorgen. Pizza is een geliefde middag- of avondmaaltijd en komt oorspronkelijk uit Italië.  Inmiddels is dit gerecht ook al flink ingeburgerd in Nederland. Na een lange dag is het fijn om op de bank te ploffen en te genieten van een knapperige pizza. Zet je favoriete serie op en je avond kan niet meer stuk, toch?

Pizza laten bezorgen op de fiets

Iedereen houdt wel van een lekkere rijk gevulde pizza op zijn tijd. Pizza's zijn niet voor niets een van de meest populaire gerechten ter wereld. Een pizza wordt nog lekkerder als hij goed bezorgd wordt. Daarom bezorgen wij al onze orders op de fiets, beter voor jouw pizza, het milieu en voor onze bezorgers.

Snel en eenvoudig pizza bestellen

Een pizza bestel je bij FoodDrop binnen no-time. Het is heel simpel, vul je postcode in en wij zoeken zo snel mogelijk de dichtstbijzijnde pizzabakker voor je op. Wanneer jij je lievelingspizza hebt uitgezocht en veilig betaald hebt via iDeal, PayPal of Creditcard pikken wij de pizza bij het door jou gekozen restaurant op en bezorgen hem zo snel mogelijk thuis of op jouw locatie.

Traditionele pizza bestellen via FoodDrop.nl

Kortom, de lekkerste traditionele Italiaanse pizza's bestel je bij FoodDrop.nl. Heb je even geen zin of tijd om te koken, omdat je druk aan het studeren of werken bent? Geen nood! Na bestelling van jouw pizza streven we ernaar om binnen 45 minuten voor jouw deur of op jouw locatie te zijn om jouw pizza en andere maaltijden te bezorgen. Zien we je zo?

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.