Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Salade bestellen Groningen

Salade bestellen Groningen

Heb je geen zin om te koken, maar wel zin om gezond te eten? Bestel dan een lekkere en gezonde salade bij FoodDrop.nl. Bestellen hoeft niet altijd ongezond te zijn! Bij FoodDrop vind je veel gezonde maaltijden en salades van de beste koks van Groningen. Als je bijvoorbeeld een salade besteld bij één van onze restaurants heb je zelfs de mogelijkheid om je salade zelf samen te stellen. Je kunt je salade dus naar eigen keus maken. 

Gezond salade thuis laten bezorgen

Heb je ook wel eens geen tijd om te koken, maar wil je wel lekker en gezond eten? Bestel dan eens een salade! Zo hoef je toch niet zelf te koken, maar kun je je wel aan je dieet of een gezond voedingspatroon houden. Het is ideaal om een lekkere salade te bestellen als je bijvoorbeeld druk aan het werk of studeren bent, goed voor je focus en uithoudingsvermogen. Zo kun jij lekker doen waar je goed in bent en zorgen wij dat je genoeg energie hebt om door te gaan!

Verse salade bezorgd binnen no-time

Een verse salade wordt natuurlijk nog lekkerder als hij goed bezorgd wordt. Daarom bezorgen wij al onze salades op de fiets, dit is beter voor jouw bestelling, het milieu en natuurlijk ook voor onze bezorgers. Dus heb je zin om gezond te bestellen? Bestel dan via FoodDrop en wij streven ernaar om binnen 45 minuten voor je deur of op jouw locatie  te zijn om je order te bezorgen.

Rijk gevuld salade online bestellen

Online bestellen hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Bij FoodDrop vinden we het heel belangrijk dat jij makkelijk en veilig kunt bestellen. Daarom hebben we ons bestelproces zo geoptimaliseerd dat je binnen 5 klikken kunt bestellen. Online betalen doe je bij ons natuurlijk altijd veilig via creditcard, iDeal of Paypall. Tot zo?

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.