Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Sushi Bestellen Groningen

Sushi bestellen Groningen

Heb je zin in de lekkerste sushi van Groningen en geen zin om zelf sushi te maken? Top! FoodDrop staat voor je klaar om de lekkerste Sushi van Groningen nu ook bij je thuis of op locatie te bezorgen, nom, nom, nom. Sushi is een typisch Japans gerecht en wordt in Nederland steeds populairder. Heb je zin in sushi of uramaki (inside-out sushi) gevuld met zeewier, zalm, tonijn of lekkere groenten? Bestel dan via FoodDrop bij jouw favoriete sushi-restaurant in Groningen.

Sushi op de fiets bezorgen

Sushi wordt nog lekkerder als het op de fiets bezorgd wordt. Sushi op de fiets laten bezorgen is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor onze bezorgers en voor de kwaliteit van de sushi. Maki, Temaki, Uramaki, Nigiri en Gunkan zijn namelijk hele kwetsbare vormen van sushi die op een stabiele en voorzichtige manier vervoerd moeten worden. Daarom dragen al onze bezorgers rugtassen waarin de sushi veel stabieler en voorzichtiger wordt vervoerd dan in bijvoorbeeld een doos voorop een scooter.

De lekkerste sushi Thuisbezorgd

Wat is jouw favoriete sushi? Sushi is een van de meest populaire gerechten om thuis te laten bezorgen en dat snappen wij wel. Kies je voor een Sake Maki, Sake Roll of toch een Maki Mix? Sushi kent zoveel verschillende vormen en vullingen dat het altijd weer een lekkere smaaksensatie is om sushi te bestellen. Kies bijvoorbeeld een vulling van avocado, zalm, kuit of misschien wel komkommer of wortel!

Snel sushi bestellen

Je hebt zin in sushi en geen zin om lang te wachten? Bestel dan sushi via FoodDrop! Wanneer je bij FoodDrop besteld bezorgen we jouw bestelling altijd netjes, zo snel mogelijk, binnen 45 minuten. Je kunt de afwikkeling van jouw order ook volgen via ons track en trace systeem! Zo weet je op elk moment waar je order is en hoe lang je nog moet wachten, hoe handig! Het werkt heel simpel: je kiest jouw favoriete sushi bij jouw favoriete sushi-restaurant, wij pikken jouw order op en bezorgen hem zo snel mogelijk thuis of op locatie. Simple as that!

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.