Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

Tapas bestellen in Groningen

Heb je zin om lekkere tapas te bestellen in Groningen? Tapas bestel je via FoodDrop! Een tapa of in het meervoud tapas zijn Spaanse aperitiefjes, lekkere hapjes uit Spanje dus. Tapas worden is Spanje gegeten bij een drankje op de eetlust op te wekken. Als je in Andalusië een wijntje of biertje besteld is het niet meer dan normaal dat je er een tapa bij geserveerd krijgt. Hoewel tapas van oorsprong kleine hapjes of tussendoortjes zijn worden tapas tegenwoordig is Spanje en Nederland ook als volwaardige maaltijd geserveerd.

Tapas binnen no-time thuis laten bezorgen?

Als je zin hebt in lekkere tapas als maaltijd of misschien als hapje bij de borrel bestel dan tapas via FoodDrop en wij zorgen ervoor dat jouw tapas bestelling binnen 45 minuten thuisbezorgd wordt zodat jij lekker kan genieten van de lekkerste tapas met vrienden en familie.

Tapas op de fiets thuisbezorgd

Tapas wordt nog lekkerder als het op een duurzame en stabiele manier bezorgd wordt. Bij FoodDrop worden alle bestellingen op de fiets bezorgd in Groningen, dit is niet alleen goed voor onze fietsers en het milieu maar ook voor de kwaliteit van de Tapas. Doordat onze fietsers de tapa in een bezorgtas op de rug thuis bezorgen blijft het eten altijd stabiel en recht tijdens het vervoer. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit en temperatuur van jouw bestelling altijd zo goed mogelijk is zodat jij lekker kan genieten van jouw bestelde tapas in Groningen.

Makkelijk en snel Tapas bestellen in Groningen

Via FoodDrop bestel je makkelijk, snel en vooral veilig bij jouw favoriete Spaanse restaurant. Zo hebben je na bestelling binnen 45 minuten de lekkerste Patatas Bravas, Pinchos, Aioli, Calamares of Albondigas in huis. Wist je dat we ook o GPS-locatie bezorgen? Zit je lekker in het park, op een boot of op het strand? Bestel dan op jouw locatie en wij bezorgen zo snel mogelijk de lekkerste tapas bij jou thuis of op locatie.