Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Thais bestellen Groningen

Thais bestellen Groningen

Heb je geen zin om te koken maar wel zin in een lekkere, pittige Thaise maaltijd? Thais bestellen doe je via FoodDrop.nl. Het bereiden van een authentieke Thaise maaltijd is een ware kunst, populaire gerechten zijn bijvoorbeeld: Massaman Neua, Kaeng Phed Neua of Kaeng Karie Kai.

Lekker Thais thuis laten bezorgen

Thais eten is heel divers, dit komt doordat de bevolking van Thailand bestaat uit maar liefst 40 verschillende volkeren. De Thaise keuken is dan ook heel uitgebreid, hoewel mensen vaak denken dat Thais eten heel pittig is worden er ook mildere specerijen, kruiden en ingrediënten gebruikt om lichtzoete en milde curries te maken.

Snel en gezond Thais thuisbezorgd

Thaise gerechten worden altijd bereid met verse producten en kruiden, lekker vers en gezond dus. Naast dat verse ingrediënten in de Thaise keuken erg belangrijk zijn staat de rijst, vaak jasmijnrijst, die vaak als bijgerecht wordt geleverd centraal in de Thaise keuken. In Nederland wordt Jasmijnrijst ook wel Pandanrijst genoemd, vroeger werd Khao Niao, oftewel kleefrijst, veel bereid bij Thaise maaltijden maar door de toenemende centralisering in Thailand heeft de Jasmijnrijst deze rol de afgelopen 100 jaar overgenomen.

Makkelijk Thais bestellen

Via FoodDrop bestel je heel eenvoudig, online Thaise gerechten en maaltijden. Bestel bijvoorbeeld eten bij de Thai Jasmine in Groningen, een van de beste restaurants uit de hoofdstad van de provincie Groningen. Wanneer je bij FoodDrop eten besteld streven wij ernaar jouw order binnen 45 minuten te bezorgen bij jou thuis of op jouw GPS-locatie. Betalen doe je bij ons veilig online met creditcard, iDeal of PayPal.

Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.