Je favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt maaltijden van de beste restaurants uit de buurt bij jou thuis en op locatie.

Lunch bestellen in Groningen? FoodDrop bezorgt jouw lunch!

Lunch bestellen Groningen

Lekker thuis aan het chillen, aan het werk, bij vrienden of in het park? Jij kiest de bezorgplek en wij bezorgen je bestelling per fiets. We hebben een breed assortiment van restaurants waar jij jouw ideale lunch kan bestellen. Super lekker en super makkelijk.

Kwaliteit voorop

FoodDrop werkt alleen samen met kwaliteitsrestaurants die dag in dag uit bezig zijn om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten. We bezorgen dus niet zomaar voor een restaurant. Voordat we met een restaurant of luchroom samen gaan werken doe we eerst een kwaliteitscheck om zeker te weten dat de kwaliteit van de gerechten goed genoeg is. Zo weten we zeker dat we elke dag weer lekker eten bij onze klanten thuis of op locatie kunnen bezorgen.

Sneller dan snel

Wachten is nooit leuk, vooral niet als je honger hebt. Ons doel is dan ook om jouw bestelling altijd binnen 45 minuten te bezorgen op de door jouw gekozen locatie. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we een algoritme geschreven dat op een zo efficiënt mogelijke wijze bestellingen doorgeeft aan restaurants en onze FoodDroppers aanstuurt om bestelling zo snel en goed mogelijk te bezorgen.

Makkelijk en veilig bestellen

Via FoodDrop kun je eten binnen no-time bestellen. Vul je postcode in, kies een van jouw favoriete restaurants en zoek een lekker gerecht waar je zin in hebt. Betalen doe je makkelijk en veilig via Ideal, PayPal of creditcard. Makkelijker kan niet! Je kunt ervoor kiezen om zo snel mogelijk eten te bestellen of kies een later moment waarop wij jouw maaltijd moeten bezorgen.


Tijd om te bestellen?

FoodDrop bezorgt de beste maaltijden uit de buurt thuis en op locatie.