Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

radijs

Lunch bestellen Groningen

Wil je een lunch bestellen in Groningen, maar niet al te ongezond eten? Dan ben je bij FoodDrop at the right place! Fooddrop bezorgt lunches en meer op de fiets in Groningen. Het enige wat je hoeft te doen is je lunch via de site te bestellen en lekker te blijven zitten waar je zit.

Gezonde en goedkope lunch in Groningen

Er zijn meerdere bezorgers van lunches in Groningen, maar deze zijn vaak ongezond of je moet veel bezorgkosten betalen. Bij ons hoeft dat niet. Ook al wil je een broodje van een paar euro be-zorgd hebben, dat kan bij ons gewoon. Waarom? Omdat wij geen gebruik maken van dure bed-rijfswagens: wij doen alles gewoon lekker Hollands op de fiets!

Verschillende lunchrooms

In ons bestand vind je meerdere lunchrooms en bakkerijen. Je kunt dus altijd kiezen voor een ge-zond broodje, een lekker soepje of een hamburger. Verder hebben we heerlijke sandwiches van zuurdesem of falafel. Voor ieder wat wils dus.

Bestellen van je lunch in Groningen is makkelijk

Eten bestellen is bij ons makkelijker dan makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode in te vullen en jouw lunch of diner te bestellen. Dit kan via een direct order of een pre-order. Je kiest de bezorgtijd, rekent af en klaar. Momenteel bezorgen wij alleen nog maar in Groningen.

Op de fiets door Groningen

We bezorgen alles met de fiets. Zo blijven we milieuvriendelijk en gezond. Als je iets te eten bij ons besteld, zorgen wij ervoor dat je bestelling binnen 20 minuten op de door jou aangegeven locatie wordt gedropt. Of je nu thuis bent, aan het Hoornsmeer zit of in het gras van het Noorderplantsoen ligt, jouw maaltijd droppen we waar jij maar wilt!

radijs

Kom je ons team versterken?

Word Dropper

Op zoek naar een bijbaan waar je fit van wordt?

Solliciteer

Word Partner

Jouw restaurant aansluiten?

Meld aan
FoodDrop