Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

Let op! Het is momenteel druk. De bezorgtijd kan langer zijn dan 45 minuten.
radijs

Online eten bestellen in Groningen

Woon je in Groningen en wil je online eten bestellen? Dan ben je bij FoodDrop aan het juiste adres! Bij ons bestel je in slechts drie stappen een gezonde, voedzame en culinaire maaltijd. Bij FoodDrop houden we namelijk van lekker en gezond eten. Loopt het water je al in de mond? Lees dan snel verder en kom erachter hoe jij al binnen 20 minuten kunt genieten van een lekkere en gezonde maaltijd!

Bestel eten bij je favoriete restaurant

FoodDrop bezorgt gezond eten in de stad Groningen. Doordat we samenwerken met diverse restaurants uit de stad kun je jouw lievelingsgerecht via ons online bestellen en door onze FoodDroppers thuis of op locatie in Groningen laten bezorgen. Dat kan al binnen 20 minuten óf op een tijdstip dat jouw het beste uitkomt. Online eten bestellen kan bij ons dus ook op pre-order basis, zodat je altijd en op elk gewenst tijdstip gezond kunt eten.

Gezond online eten bestellen

Heb je ondertussen al trek gekregen en ben je benieuwd wat je allemaal kunt bestellen? Kijk dan tussen het aanbod van restaurants op onze website. Er zijn veel verschillende soorten restaurants bij ons aangesloten. Hierdoor heb je altijd ruime keuze uit gezonde gerechten. Bovendien kun je kiezen voor een warme maaltijd, een frisse lunch of zelfs een zomerse BBQ drop bij het Noorderplantsoen of de Hoornseplas. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je postcode, het kiezen van je gerecht en de bezorgtijd. Wij zorgen voor de rest.

Op de fiets door Groningen>Bestellen, bezorgen, eten

Online eten bestellen in Groningen is makkelijk, gezond en ook nog eens milieuvriendelijk. Onze FoodDroppers bezorgen het eten namelijk met de fiets. Door een speciale fietstas gaat de kwaliteit van het eten niet verloren en blijft een warme maaltijd gewoon warm. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken en hoeft je achteraf ook niet schuldig te voelen. Gezond online eten bestellen in Groningen doe je bij FoodDrop. Eet smakelijk!

radijs

Kom je ons team versterken?

Word Dropper

Op zoek naar een bijbaan waar je fit van wordt?

Solliciteer

Word Partner

Jouw restaurant aansluiten?

Meld aan
FoodDrop