Jouw favoriete eten,
thuis bezorgd.

FoodDrop bezorgt eten van de beste restaurants thuis en op locatie.

FoodDrop - Droppin’ the best, local, food with care.

Missie

Onze missie is om het beste eten, van de beste restaurants, uit jouw omgeving op een snelle, gezonde en efficiënte manier thuis of op locatie te bezorgen.

Begin

Onze founder, Jantine Doornbos, vond het hoogtijd om naast de standaard bezorgmaaltijden zoals chinees, pizza of kebab ook lekker en gezond eten, snel en duurzaam, thuis en vooral ook op locatie te kunnen laten bezorgen. Niet alleen het eten moest gezonder, ook de manier van bezorgen. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze complete bezorging op de fiets te doen, beter voor het milieu en de billen van onze Droppers.

Visie

Onze visie is om door middel van slimme technische oplossingen het beste eten, en de beste ingrediënten, uit jouw omgeving op een nog snellere, efficiëntere en duurzamere manier te kunnen bezorgen zodat onze klanten meer tijd hebben om te doen wat ze leuk vinden of waar ze goed in zijn. We vinden dat bezorgen duurzamer moet en kan, daarom zullen we alles op de fiets blijven bezorgen om bij te dragen aan een beter en schoner milieu en een betere conditie van onze Droppers.

Droppers

Naast het beste eten staan service en teamwork bij ons voorop. We werken er dagelijks aan om onze klanten zo blij en voldaan mogelijk te krijgen en te houden. Daarnaast vinden we diversiteit binnen FoodDrop heel belangrijk omdat we erin geloven dat je samen het verst komt. Om een zo goed mogelijke service te bieden vinden we het belangrijk om een zo divers mogelijk team aan Droppers neer te zetten. Binnen ons team van Droppers vind je dan ook vele verschillende culturen en etniciteiten die dagelijks vol passie samen werken aan een nog beter, sneller en mooier FoodDrop.