Winkel van Jan

Gezond & lekker

Winkel van Jan

Gezond, biologisch en vegetarisch eten bestel je bij Winkel van Jan

Gezond? Check.  Vers? Check. Lekker? Dubbelcheck! 

Bij de Winkel van Jan hebben ze het goed bekeken: wèl een keuken, niet een restaurant. Geen leger aan obers, glazenhalers en afwassers, maar alleen koks die met liefde een gezonde maaltijd voor je op tafel toveren. Zo kunnen ze alle energie steken in wat ècht belangrijk is: gezond en lekker eten bereiden! 

Iedere week bereiden ze bij de Winkel van Jan twee vegetarische maaltijden en twee maaltijden met biologisch vlees. Om het spannend te houden gooien ze er soms ook een vismaaltijd bij, met behulp van de biologische viswijzer. Daarnaast kun je ook bijzondere salades, groentegerechten en toetjes bestellen. 

Bestel het eten via Fooddrop, en binnen 35 minuten staat er een Fooddrop-bezorger met een kekke rode jas voor je deur. Het enige wat je nog hoeft te doen is de maaltijd even in de oven te zetten en klaar is Kees. Of Jan. Handig voor op het werk, of als je geen zin hebt om te koken. 


Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag   Gesloten
Woensdag   Gesloten
Donderdag   Gesloten
Vrijdag   Gesloten
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

Adres

Jan Lutmastraat 31
9718 LB Groningen

Contactgegevens

06 137 168 30
info@winkel-van-jan.nl
www.winkel-van-jan.nl


Bestel nu iets bij Winkel van Jan om een recensie te schrijven.

Recensies

Natascha Peters
Heerlijk gegeten van vegetarische boerenkool met gorgonzola en gnocchi. De hoeveelheid had wel wat meer mogen zijn. Ik vond het net niet genoeg, dus heb er nog een boterham bij gegeten. De maaltijd kon ik zelf verwarmen in de oven.
28 February 2018 om 19:58
Lisa
Heerlijke quiches (venkel en broccoli), kwartiertje in de oven afbakken, superlekker! En gratis een bakje pesto en een toetje met aardbeien, rood fruit en slagroom erbij. Aanrader!
27 May 2017 om 17:08
Klaas
Het eten moest wel even opgewarmd worden (was al bekend hoor) maar het was heel lekker.
22 May 2017 om 20:13
Scarlett
Heel erg lekker eten, prima portie.
2 March 2017 om 20:04